Wednesday, October 10, 2012

Dah lama menyepi..kini kembali dengan semangat dan azam baru utk berjaya... (",)

Hai, kawan2 bloggers....

Lama tak dengar cite korang semua...hampir setahun menyepi membawa diri...bawa diri mcm biasa...hehe..tak ke mana pun...masih di bumi Malaysia lagi, tak pegi lagi oversea...hahaha..masih bahagia bersama2 dgn suami dan anak2...

Bila pkir2 tentang anak2 nih...bertambahnya anak dari 2 kids jadi 3...terpikir pulak nak azam and semangat nak cari rezeki lebih...hehehe...sambil2 menjalani kehidupan bersama2, boleh kite menjana pendapatan sampingan selain dari keje mkn gaji...hahaha.. (Ape lah yang CIK MASNI ni merepek pagi nih...baru nk mula menulis journal, dah lari tajuk dah...hahaha..)

Surpriseee...!!! ade la...yang penting suami and kawan2 ade di belakang...hehehe..memberi sokongan..tanpa sokongan dari semua,sukar CIK nak berjaya...hehehe

meh sini CIK nak nak introduce anak ke3....lama CIK dah menyepi dari dunia blogs nie...

AINUL MADIHAH binti mohd syafie
lahir 16 mac 2012
umur dah 6 bulan
anak perempuan, ade 2org abang
SENYUM.... (*_^)v

inilah family baru CIK pada tahun 2012...


Doakan CIK bahagia dunia dan akhirat 
dimurahkan rezeki ahli keluarga CIK yer....AMIN

p/s : azam nak guna nama CIK pasni, lebih sopan dari AKU...hahahaha...CIK kan sopan orangnyer...(",) xkenal maka xcinta...bila dah kenal, akan jatuh cinta....CINTA MASJID....kihkihkih


4 tinggal tapak tangan:

Nazayiena said...

Comelnya Ainul Madihah,dah 6 bulan yer.Tahniah Cik.

:: Mrs.Eady :: said...

amin ~

zaf-neza said...

welcome back cik mas..lama
menyepi..:)

watyz said...

salam kenal... alhamdulillah dpt girl ye.. :)

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha