Thursday, June 23, 2011

Mate aku rabun n silau...kena wat spec ker? huhuhu

Lunch tadi aku kuar pegi Gaint Sek 7
pegi beli CoolBlog yang aku suke tue

sementara nak tunggu workers tue wat
aku n my frend pegi ler jalan2 tgk spec mate hitam
hehe.. untuk driving okey

pastu gatal2 ler tanya nak check mate

ini result dia...huhu


mata kanan aku : silau n rabun 
mata kiri : silau sama n rabun kabur lebih sikit 0.75

so total power spec aku yang nak wat is power 75...huhu

inilah aku biler aku kena pakai cermin mate...huhu


Macam polar bear atau panda bear berjalan di sana sini
 camner nie... dah xcantik lagi ler
just cute2 mute2 jer la...

(*~*)

1 tinggal tapak tangan:

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

nieza power baru 50.. dah buat spek dah sbb ade silau... en hubby risau kalau nieza drive mlm, tu yg die suruh buat.. currently nieza pakai bile ngadap lappy ngan drive jer ;)

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha