Friday, June 10, 2011

Hanging out dengan kawan2 ari jumaat di SACC Mall...Keluar jugak.

selamat petang...

Tengok..!!! aku kuar jgak akhirnye...hehe.. pada awalnye aku xnak kuar.
just nak rehat2 kan badan kat ofice. bcoz malam nie kan aku nak balik kg..

Aku hanging out kat SACC mall jer.. 
Kawan2 aku nak cari barang. 
Aku just nak follow2 jer.hehe

first, aku p kedai bonia
first time aku menjejakkan kaki kat dlm kedai tue
uiihhh...boleh tahan jgk harganyer
bukan la aku xmampu, tapi aku 
menggunakan kepada hal2 yang lebih penting


Hasil rampasan yang kami dapat
1. Purse for lady
2. Button Coat for gentlement

Total : around RM 400


Second kedai, kami pegi Gulatis Silk
hasil rampasan : Batik

Total : Around RM 170


hehe..sebenarnyer aku bukan yang bayar.. bukan barangan kami pun
kami beli brg2 tue as our souvinier pada invited speaker
yang akan diadakan di Hotel Concorde, Shah Alam

Pastu, bile penat berjalan ke sana ke mari
kami pun bersinggah makan di Rice Gate
itu jer yang kami mampu...hehehe
xdelah...rasa hati nak makan nasi alas perut hingga ke ptg
singgah la ke sini
Harga dia pun okey la jgk

 menunye xbanyak pilihan
kite pun senang nak makan
xpayah nak order2 n pk panjang dah


Ini pulak, nasi kari ayam
bestkan...hehe


Ini plak nasi aku, aku order nasi ayam jer
aku pilih nak paha, lain pulak yang dibagi nyer
geram betul...aku dah siap bgtau lagi nak aper...hehe


Ini lah kami berempat yang suke ber havoc..hehe 


Selamat bercuti di hujung minggu
nti korang boleh ler berjalan ( Blogwalking ) kat kg halaman aku plk
hehe (^_^)


1 tinggal tapak tangan:

sukasuki said...

hehehe..nasik ayam-peha. memang sedap.kalo kat kuantan.peha dia charge lagi mahal dr bahagian lain.

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha