Wednesday, June 8, 2011

I like Nippon Paint because… "aku nak menang RM5K nippon paint, cat bilik tidur rumah aku"



Aku baru buka email jer
pengirim : en Nuff
korang mesti dapat jgk kan
Aku macam berminat dengan cat nippon paint jer
nak menang adiah Rm 5K
sape yang berminat dengan contest nie,
Klik ler picture kat bawah nie



Syarat-syarat peraduan ini :

1.  Write a blog post and tell us why you like Nippon Paint in not less than 100 words

-Complete the following sentence: 
“I like Nippon Paint because…” and use it as the title of your blog post

" Saya suka Nippon Paint kerana cat Nippon paint ini merupakan produk yang berkualiti dari buatan Malaysia. Nippon paint ini memberikan saya sumber inspirasi, keceriaan hidup n memberi warna-warna kehidupan terhadap hidup saya. Saya gemar menyukai warna-warna nippon paint yang cantik dan menberi kepuasan kepada pelanggan"

2. Include at least ONE picture of you with the room that you would like to makeover!

aku nak mr Nippon nie cat bilik tido aku camnie, bole x?


romantik kan...hehe

Korang mesti ade impian korang untuk mengecat la
hehe

Jom join Contest nie...




2 tinggal tapak tangan:

Lin Azlina said...

gudlak..sy pun baru jer submit entry tadi...saja2...

sharEna said...

yg last tu dah kompius..

bkn dia suruh letak gambo kite dgn bilik rumah kite yg nak soh depa make over ker if menang?

hmm...kompius den

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha