Wednesday, June 15, 2011

Wordless Wednesday? memang patut aku jadi camnie pun

Assalamualaikum n selamat petang (^_*)

Memang patut pun aku dalam wordless wednesday...huhu.. Malas dalam segala hal. Nak berblogger pun malas...Nak wat keje pun malas...Nak pk bab keje pun malas jgk...huhu.. semua serba serbi aku pemalas arini..hehehe.. Xderla malas sgt pun..Cuma aku masih dalam mood bercuti lagi nie..huhu.. Aku baru balik dari kampung halaman aku..Memang xcukup masa la nak pegi jalan2 umah sedara mara. Ingatkan 4hari bercuti di kampung, dah cukup dah... Rupa2 nya masih xmencukupi...

nanti2 lah aku update tentang kampung halaman aku di Kedah.. Memang best la dapat balik kampung umah family. dah lame xbalik sana. Tok n Wan pun suka tengok cucu2 dia balik. Pasni nak balik lagi tapi time raya Aidilfitri..hehe.. Nak cuti panjang...Bole tolong anak2 kutip wit raye...heheh

yang paling best, dapat kuar dating kejap dgn my love tgk wayang kat Village Mall, Espie Kedah. Best n my first time tgk wayang kat kampung halaman..hehehe.. Baru tgk cite X-Men First Class..Memang best ler kalau sape2 yang minat n follow2 cite xmen.. Pasni xsabar nak tengok cite Transformer...30 Jun 2011.. (^_^)

bab cite wayang dah abis.. pasni cite bab lain ler plak..hehe
tgk dulu cite ttg sawah padi di kampung

Macam-macam ada...haha
Pasni kite bersiaran lagi yer..byk tul keje arini
maklum la baru masuk kije...

Jumpa lagiiiiiii...........

3 tinggal tapak tangan:

kakchik@ella said...

wahhhh .. pjgnya kata2. tk nmpk gaya wordless pun dik. hihihi. anyway, have a good day, adik

Masni Syafie said...

sjeje kak..hehehe..bikin opposite sikit..hehe

thanks

Solihin Zubir said...

owhhh.. org espie eh.. hehe.. dhlma x pi SP tu..

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha