Friday, June 17, 2011

My happy Ending "Nora Elena" lebih kurang dengan Novel "Kasih Yang Suci"



Selamat pagi jumaat  (^_^)

Semua masih tersenyum-senyum kan bile teringat kisah
" Nora Elena di TV3" kan
Seperti yang dijangkakan cerita melayu nie 
akan berakhir dengan kebahagiaan
Mesti yang ramai tengok tv3 petang semalam kan
Kalau yang xsempat nak tgk, Boleh ler Tonton di tv3,
jangan lupa register dulu yer or login




Nora Elena nie diadaptasi dari novel Kasih Yang Suci
pasni sape2 yang teringin nak membaca pulak
n minat fanatik dengan crite nie, bole ler beli di kedai
hopefully masih ade lagi dijual


Ini petikan ending dari dalam novel Kasih Yang Suci


Kredit to : Malik Torpedo


 Cuma plot cerita novel n cerita bersiri nie hampir kurang sama kan. Yvonne xmati, maybe aku rasa dia cuma giler sebentar kot..hehe.. yang pasti pasni dah xde cerita Nora Elena 2 yer.. (^_*) 

dan tak ade lagi gadis yang bernama Nora Elena..tapi kini Sweetie Mommy and Wifey kepada Seth..yang telah memaafkan Seth dan menyanyangi Seth!

Seth : "Abang Sayang Nora sangatt sangatt"

My Love : " Abang sayang n cinta Masni jugak.." haha

Ape2 pun, aku memang suke dengan cerita yang diadaptasi dari crita novel. Penuh dengan fantasi, kalau ade reality besttt kan...hehe.. Pasni makin banyak lagi cerita dari Novel yang best2.. pastu, kedai buku pun penuh dengan orang2 yang sebelum nie bukan pencinta novel secara tiba2 nak baca novel..

Nampaknyer aku pun kena kembali aktif membaca novel macam masa aku muda remaja dulu. sekarang nie xsempat dah nak membaca novel di rumah..huhu... nak kisah dgn umahtangga lagi. maklum lah umah baru aku skrg nie dah ade tangga...hehehe..

Jangan berkhayal di awal pagi nie yer... 

" NORA ELENA & SETH " dah tamat. yang ade hanyalah kite sahaje.. (^_^) v

4 tinggal tapak tangan:

syaz@rozelt said...

hehe..siap ada petikan dr novel..cerita nie mmg best kan smpai rse mcm nak bce novel die plak..

maCy said...

ta tengok cerita ni~ uwaa

Masni Syafie said...

syaz@rozelt : rasa mcm nak pinjam novel jer..hehe

mrs redzuan said...

nora elena dah abis tapi rasa tetAP NAK CARI novel kasih yang suci. heheh.

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha