Thursday, June 23, 2011

Selamat Pagi mesra ari kamis (*_*)v

hai (^_^) camat pagi. semua nyer sihat2 belaka ker? 

sekejap jer kan arini dah ari kamis. Pejam celik pejam celik  dah nak dekat bulan ramadhan, bulan yang mulia. Xsabar rasanye nak tunggu rayer...hehe. Puasa belum nak nak pkir tentang raye pulak...hahaha (^_^)v baju raye masih belum beli lagi tau.. xpasti masih ade tailor lagi tak nak trima baju aku n family.. Gamak nyer kena beli yang dah ready made ler...huhuhu

 korang dah ganti puasa tahun lepas belum? baik lelaki mahupun perempuan, wanita cepat2 lah berganti puasa yer.. nanti nak dekat bulan Ramadhan baru terkocoh-kocoh nak ganti...hehe (macam bunyi aku jer yang buat..hahaha) ape ape pun enjoy the work today, thursday

(^_^)v ingat daku dalam pikiran mu... Hohoho

 untuk korang...terima lah

2 tinggal tapak tangan:

cikmOt said...

huhuhu...baju raya tuk famili seme dah setel...cuma nak dekat raya ni kena beli baju maxi hok lain la...hehehe...

anyway tak sabar nak raya sebab tahun ni raya kat umah mak di jengka...wee...

nabilah_2908 said...

satu apa pun tak ready lagi....

mmg kena beli yg ready made je la tahun ni.. :)

tntg puasa pun masih tk hbs gnti lagi..hehe...

p/s: thnks sudi follow APA KATA HATI..keep in touch ya..!! :)

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha