Thursday, June 2, 2011

Termakan pujuk rayu kawan, akhirnye aku jadi begini

Selamat petang...Kluar tadi pegi mencari rezeki sesuap mulut

Mulanyer aku xnak ikut, sbb nak diet la konon. Makan nasi sehari sekali jer. Breakfast pagi td dah makan nasi lemak. Beli tepi jalan on d way nak dtg keje. okey la tue, bole jimat sikit. Bole menabung lebih...hehe..Nak tunggu duit dari Encik Nuff xtahu bile bole dapat kaut untung..huhuhu

Aku kuar makan di Bintang Walk Side Cafe, di pusat komersial..

Nasi ayam honey roasted - Rm 4.80
tanpa air okey..hehe.. xnak minum air takut perot bunbun......citttt..hehe

Sebenarnya aku n my fren nak p beli coolblog jer pun..hehe..hinggakan mamak kat kedai aku makan tue siap tya aku lagi. Tak nak order air ker? mesti mamak tue hairan kenapa xorder air gn dia..hahaha.

Padahal kami nak beli coolblog.. Tiba2 terbaca " no food n drink outside " haha.. duduk la kami semula.. Nasib baik aku xtercekik...hehe..kunyah 44kali okey


Coolblog kat sek7 shah alam, pusat komersial

Siap beli popcorn lagi
hehe..kate nak diet, tapi bila melantak xhingat dunia dah...haha

okey, perot dah kenyang. Mate pulak berat. Camner nie? hehe.. ZZzzzzZZzzz!!!!!!!





3 tinggal tapak tangan:

Ija AppLe :) said...

haha...
laen kli time diet takyah kuar.. ^^,

Lia said...

hehee.. sedap tu nasi ayam maunya tak tergoda..

Masni Syafie said...

hehe... sebenarnye nak kuar p beli air coolblog. tapi tergoda dgn gmbar makanan yg banyak, tiba2 perot bunyi..iskk!! susah tul

Lia : nasi ayam dia sodap tapi sup dia xder rasa..hehe

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha