Friday, August 19, 2011

Salam Ramadhan - Rindu aku x? (*_*)v

Salam Ramadhan ke-19

Assalamualaikum wbt n salam sejahtera

Hai my beloved frends… mesti korang tertanya2 ke mana hilangnya aku di dunia blogger? Hehe.. aku masih ade lagi di bumi Malaysia yang tercinta ini…

As we knows, I’m kan preggy…so kali nie punyer preggy bagi penangan hebat pada diri aku…huhu.. I have a morning sickness, afternoon sickness and evening sickness…even though in mid nite also..hehe.. dasyatkan sickness aku…hahaha

Antaranya :
  1. Aku xbole tengok n menulis di blog2 sendiri…huhu..dasyatkan…sebab tue aku xupdate n tengok lagi le idak..nie pun aku menulis di Microsoft Words dulu then copy paste jer…xbole tgk lama2 nti aku nk muntah, loya n mual2 jer…batal la posa aku nanti..hehe
  2. Aku xbole hidu benda yang ade bau wangi (cth: deodorant,shower gel, sabun basuh pinggan..…) bagi hidung aku, wangi is busukkk giler..hinggakan aku hamper nak pakai@terbeli purdah…hehe..dasyatkan sickness aku..huhu..harap2 sekejap jerk an..klu x, parah aku…cantik tp busukkk….Xnakkkkk…..nak raya,nk pakai wangi2..huhu
  3. Xbole bau @ terpikir dengan makanan…lagi ler aku nak termuntah..ini masa usia kandungan aku 2 bulan..skrg, hujung bulan nie, usia dah 3 bulan..


Macam2 aku nak crita n baca crita korang….buat aktiviti yang selalu aku buat..ber fb…tapi skrg, semua benda yang aku selalu buat seharian, masa preggy aku nak termuntah bila aku nak buat atvt yg selalu aku buat…blogwalking blog kawan2, cari kawan baru, tapi….semua tue myb selepas aku branak kot…hahaha.. alamatnyer En Nuffnang aku marah ler…hehehe..aritu bukan main rajin mengupdate..bile dah bagi, senyap pulak..huhuhu..aku ader alas an musabah kan..huhu

Okey lah, sampai di sini sahaja post aku utk pertama kali di bulan Ramadhan..Doakan aku sihat sejahtera n boleh update blog utk korang baca..hehe..smoga sickness aku x berlarutan yerr….doakan….hehe

Sampai jumpa lagi kawan2… Miss Love You ollssss…. (*_*)V

ini pic terbaru aku....hehehe...muka xsihat kan...Doakan aku sihat yer...
( macam la aku nih sakit sgt..hehe..cuma sickness mengandung jer pun..hahaha)

7 tinggal tapak tangan:

nur farahin binti sulaiman said...

tahniah akak.. semoga akak sentiasa chat selalu..^_^

kakchik@ella said...

tahniah adik. cepat sehat ye.

Atiqah Wadiah said...

smoga cpt sembuh..eh..silap2..smoge morning,evening,afternoon.night n midnight sickness terbang jaoh2 :)

~aSHa~ said...

tahniah...

sama la kita...masa awal2 preggy mmg teruk...nak makan jadi fobia...fobia muntah....jadi turun berat badan mendadak...alahaiiiiiiii.....bukan kali ni je...setiap kali la preknen...

semoga cepat hilang alahan ye.....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

oo, morning sickness upenyer..
takpe, hold dlu aktiviti blogging..
tp dlu saya alhamdulillah, boleh bau wangi..
ada kwn tu kan, langsung takley bau asben die..
huhuhu, sian hamba allah ni.. tido kat tepi katil ajela.. ;-p

apepun, take care ya!!!

msredcheesecake said...

nak dapat baby yea....congrats yea...seronoknya....kejap je dah dapat 3 kan/saya pun 3 gak....

watyz said...

tahniah yer!!

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha