Thursday, September 8, 2011

Aktiviti yang selalu aku buat time aku bunting


selamat petang =) senyum2 selalu

haahh...masih blogwalking yer...? macam i la tue sebelum wat keje hakiki..hehe..keje blogging nie just suker2 kalau dah bosan kejap dgn tugas hakiki...boleh gitu? xmakan gaji buta kannnn...hehe

Bagi perempuan yang dah bergelar ibu, mama, ummi, mami, mom...n.. etc la... Ape korang buat aktiviti mase korang preggy? Kalau yang berlum bergelar di atas, pun boleh jawab jugak...sebab suatu hari nanti korang pun akan bergelar istri n emak kepada anak2 korang kan...hehe

jeng..!! jeng..!! jeng..!!

dah tiba masanya aku menjawab soalan n persoalan yang ada (*_*)


menjawab soalan matematik tahun 1-3...hehehe
mesti la, tujuan aku buat begini adalah untuk menjana minda baby dalam kandungan..moga2 otak yang terhasil menjadi cerdas...heheh..kita hanya merancang, yang menentukan hanya Allah swt... =) aku hanya berusaha yang terbaik untuk anak2 aku jer...hehehe

korang boleh jugak jadi anak aku....anak angkat...hehehe..kalau ade borang kosong lagi ler...hehehe..

happt selalu =)

7 tinggal tapak tangan:

Citrus Azwa said...

hihi...bagus2...insyaAllah..t bila sya bakal jd ibu..nk wat mcm tu la..nk bg mental ank cerdas..;)

rara pinkmafia said...

owh kalau mc yg buat quiz tu,anak pon boleh cerdas eh sis.

mrs redzuan said...

pernah terbaca tips kenapa yahudibijak dulu.diorang rajin buat soalan maths time pregnant..=)

Nafisah Ruslan said...

bagus betul ni. org kate kalau nak anak comel kena tengok org2 comel.hehe

rATu kEBaYA said...

bagus...elok utk perkembangan otak bayi

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

myzamar said...

pernah terbaca artikel mcm ni..tp memang bgus pun...

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha