Friday, September 9, 2011

Nak crita pasal raya jugak la...hehe



Selamat pagi kawan-kawan....
tup..tup.. kejap jer masa dah berlalu kan...terasa macam baru jer cuti, esok dah nak cuti lagi..hehe..bermula lah esok aktiviti beraya umah sedara mara di sini pulak... =)

pegi sana, pegi sini...ade jer cerita bab raya kan..meriah sungguh raya derang..aku pun meriah jugak...hehehe...nak jugak terasa kemeriahan itu...Tak banyak gambar yang aku snap bcoz my henpon aku xbernyawa sehingga lah aku kembali bertugas..hehe..dasyat kan rayer aku kali nie. Malas betul aku nak cas henpon. Sbb tue byk gambar di snap pic oleh adik aku...

So, sebelum balik ke sini pun, aku terlupa nak amik save utk pihak aku, so aku curi gambar nie dr FB jer...hehehe..boleh kan..boleh jer..janji ade rupa aku..hahaha


Rajin nye aku menunggu tetamu yang datang..Nie masa hari raya pertama..hehe..Semangat nak bagi duit raya pada kanak-kanak yang datang umah..hehehe...


time nie, dah tengahari dah..Tapi cuaca di kampung aku xder panas sangat, so masih boleh keluar berjalan2 di tengahari..hehe..Menyempat lagi snap pic utk keceriaan..hehe


hahhh!! lagi menyempat...on d way nak balik umah beraya di rumah jiran....aku cuma mencelah di tengah2 jer...itu jer ruang yang diberikan oleh adik2 aku..hehe...

Picture my Family raya xder sangat...bcoz masing2 sibuk nak beraya di rumah jiran2..lagipun hari raya pertama, baju raya kami sekeluarga xder tema...hehehe...merancang utk tema hari raya kedua jer...

Masing2 pakai baju sendiri..hehe...

P/s: nak amik gambar raya lagi, tapi adik aku jauh nun di Kedah...huhu..balik kampung pun macam lama jer lagi....

13 tinggal tapak tangan:

Citrus Azwa said...

insyaAllah..bakal dikirim dr kejauhan menggunakan kecanggihan yg ada...;)begitu terserlah gmbr si budak gomoxxs,...ahahah

Cik Ecah said...

jauhnyer adik...
selagi syawal xabis selagi tu sakan beraya heeee....
merapakan ukhuwah yg lama xjumpa kan ;p

rATu kEBaYA said...

walaupun sikit, tapi tetap meriahkan

NM02 said...

tak sabar nak pegi open hpuse opis jap lagi... hehehe

eMMe said...

wow! time raya lah paling meriah, semua senyum, gumbira, kalo nangis, tu mesti kene munge api, hehehehe...

AI said...

- sambil beraya sambil bergambar yer...hehehe

MrS. F!zA said...

sikti2 pon meriah jgk tu..hihihih

Anak Wak Mail said...

aik??raya kedua pulak ada tema..haha

Yan said...

now tunggu jemputan open house je..berat punn..

wahida said...

ada jugak gambar raya...

kamera aku buat hal di pagi raya...nyampah!!

makdara TERdiva said...

selamat hari raya dear :)

indonesiatooverseas said...

Dahsyat laah raya kamu, salam iedul fitri.
Saya dah follow vlog ini, sukakah follow balik. Thanks

mia said...

hye dear,
do visit my collection...
thnx you...
:)
http://glariousshawlcollecitons.blogspot.com/

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha