Monday, November 14, 2011

Ada apa dengan BLOGwalking?



Hai ( ^_^) selamat petang kawan2, kakak2, abang2 dan adik2
hehe...baru lepas makan pau ayam...hehe
sambil blogwalking....hehe..bestkan
pedas2 manis...sambil klik blog kenalan baru

tak ader motip apa petang2 nie pun
dah lama aku tak ber blogwalking...

Nie pun baru jer kemas2 semak samun yang ada...kalau x, bersemak tumbuh lalang ler...hehehe

Kenapa korang blogwalking?

ermm...mesti banyak jawapan kan..yang ringkas2 and simple2 jer, udah...hehe

aku : kalau time blogwalking, time nie la aku nak tambah kenalan dengan kenalan di luar sana...mengetahui cerita kehidupan yang diharungi, menjadi teladan dalam hidup....mcm2 ada....hehe..pakcik astro yang cakap..hehe..di samping tue, aku dapat menaikan graf aku yang dah lama turun..hehehe..bukan asik turun jer, malah lagi turun hingga ke tanah...hahahahaha.....

Jom, ber blogwalking bersama aku, Masni-Syafie....hehe (*_^)


sampai jumpa lagi.....

4 tinggal tapak tangan:

yuyu aziz said...

blogwalking yg blh kembangkan blog..kalau tak...kawan tak ramai kan.

nice post :)

sudipVSsenduk said...

saya suka blogwalking bila bosan-bosan... tambah pengalaman & kenalan

NURULHANIF said...

hi.. sy pun suka BW.. thanks cz sudi follow sy..sy dah follow awk blk..:)

emy hamizah said...

Blogwalking cni la.hehe

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha