Wednesday, November 23, 2011

Make over utk majlis sesi fotografi


Salam dan selamat petang (^_*)
dan juga selamat berblogwalking petang...hehehe...

Nak cerita sikit tentang ari kejadian pada hari nie...best dan sangat suka...hehehe...sebab dah cantik...Aku ade sesi fotografi...So, al-maklum la, seperti cerita lalu...aku kan tgh pregnant..hormon xstabil, naik sana naik sini...naik jerawat n bekas jerawat pun ada...hehehe..konon nak nampak cantik seketika, aku pun pegi la kat kawan aku nie, Lissa @ Lissa De Beauties...macam biasa ler, sekali ade avent, kalau nak cantik mesti suroh dia make-up kan...Memang terbaik ler....=)

jom kita layan cerita pendek aku..


Tgk dengan jelas kan, raut wajah aku sebelum make-up...ade seri tapi tak berapa seri sangat macam pengantin...hehe..

setelah di make over oleh Lissa de Beauties...inilah hasilnya (^_*)
I like ur touch up...hehe..thanks kak Lissa


Chantek kan..!!! (^_^) puji diri sendiri jap...dia xbawa banyak pun bahan make-up dia yang macam tool box jer...just in beg plastik hitam kecik jer...hehe..kelakar kan...hehe...dia hanya make-up asas kat aku jer...nie kira bagi aku dah sangat cantek bangat..hehehe...nampak neutral kan...




Korang boleh la try si Lissa Cantek nie....sentuhan ajaib...kalau la dia bawa tool box make-up besar dia tue, rasa2 aku mesti xbalik keje dah...dah macam artis gitu...hehehe...

Jangan lupa, jom kite tgk website MUA Lissa nie 


Nie melaram sekejap sebelum aku mencuci muka...hehehe...sayang pulak nak cuci...sebab cantik...Bukan senang nak cantik begini...hehehe...

Sampai jumpa lagi (^_^)v

3 tinggal tapak tangan:

sharEna said...

wahh..beza betol b4 & after kan? wuwuuw...cantett..cantettt

Cikgu Tie said...

Cantik....memang cantik arr.

eB said...

cantek la. suker3... nk try gak la :)

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha