Wednesday, November 2, 2011

sedapnye makanan bile dah masuk mulut

hai, selamat petang...bersua kembali selepas menyibuk kan diri dengan bisnes aku Mr Dhobi yang di arahkan oleh pengurus aku a.k.a. my asben..dah lama benarnya dia suruh wat, aku jer yang xbuat2...hehe..Akhirnya selesai jugak...hehehe..At least ada drpd tak ada kan...korang follow2 la kalau sudi...bole la memperkembangkan lagi perniagaan kami a.k.a. aku...hehe

Tadi hujan lebat betul....pesan dengan kawan belikan goreng pisang di cafe...uiiii sedapnya menjamah makanan yang bernama goreng pisang panas2..hehe..tgk sekali mcm tak sedap, tapi biler dah masuk mulut....sodap walaupun xsodap...hahaha...sebab hujan...hahaha...

nak snap picture, tapi rupa pisang dah abis dah...dah masuk mulut dan terus ke dalam perut...hahaha (*_^)

korang xrasa lapar ker time2 gini?

p/s: aku kelaparan ker or bb dalam perot aku yang lapo? hahaha...semoga my bb nie sihat...belum scan lg...huhu..takot nak tya jantina bb kat doc...pas raya lah...

4 tinggal tapak tangan:

ieda said...

siapa x lapar time ujan dik huhu
kalau masak sardin punn leh makan berpinggan2 kann :)

wahida said...

adoi la...kenapa la ko sebut goreng pisang time petang2 gini...terus rasa nak gi carik...

Anak Wak Mail said...

lapar2 ni,,makan la sedap kan..tido lagi lagi sedapp..;)

amiey lee said...

sedapp kalau makan goreng pisang petang2 kan

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha