Wednesday, November 23, 2011

Alhamdulillah...Syukur rezeki dari Allah


Salam dan selamat pagi ^__^

just nak update kandungan bb dalam perot ibu nie...hehe..aku dah pregnant 23weeks sudah...cepat kan masa berlalu...syukur alhamdulillah dengan rezeki yang Allah bagi padaku and suami ku...aku tengah mengandung anak ke-3...hehehe...lagi cepat masa berlalu...Berdebar jugak bile teringat n nak tunggu saat bersalin...Moga2 kali nie aku dipermudahkan bersalin seperti dulu jugak..hehe

Alhamdulillah...rezeki kali nie pulak...aku xsangka akan dapat secepat ini...Syukur sangat...aku mendapat "Anugerah Perkhidmatan Cemerlang tahun 2010".... xdisangka kan...aku baru berkhidmat baru 2 tahun dalam bidang kerjaya aku nih...syukur alhamdulillah...

ini buktinya... (*_^)


Sebagai tanda Penghargaan dari UiTM di Hatiku, aku akan diberi sekeping Sijil Penghargaan beserta dengan Folder Khas dan adiah wang tunai... Alhamdulillah syukur (*_*)

Arini aku dikehendaki hadir untuk sesi fotografi...macam biasa la, hormon muka aku xstabil time aku tgh mengandung nie. Ape lagi, time lunch nie aku akan pegi bermake over sedikit dengan Jurumekap yang bertauliah iaitu MUA Lissa @ kak Lisa...Lissa De Beauties.. Aku suka dengan make up dia wat pada wajah aku...hehe...nampak cantik..hehehe...cantik tau...hahaha~~ korang boleh la cuba yer...(*_*)v

Syukur Alhamdulillah jugak pada kedai aku dengan rezeki ape yang Kau berikan kepada kami... Kedai Dobi : Mr Dhobi pun dah makin maju and mempunyai pelanggan tetap...alhamdulillah...semoga Allah permudahkan segala urusan kami dan murahkan rezeki aku dan family tercinta aku...Amin...

Tak sabar nak p make over and take a picture..hehehe..tungguuuu...!!!!!hehehe



4 tinggal tapak tangan:

nurbeena said...

Tahniah!

Fara said...

Awak!

Tahniah! Kedai dobi? Wah! Boleh bagi tunjuk ajar?

=D

sharEna said...

dah lama x jenguk sini. lupe link blog la pulak huhuh

congrats dear =D rezeki Allah

watyz said...

tahniah!!!

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha