Friday, May 20, 2011

Ape cerita dengan Filem Nur Kasih The Movie...?? Sinopsis??

Alahai, yesterday dah lancar dah di pawagam seluruh malaysia, Filem Nur Kasih The Movie...

Yang pasti ramai yang tengok n bercerita di sana sini... =) ade yang suke dan xkurangnye xsuka.. yang pasti majoriti yang suka kan, baik perempuan mahupun lelaki..hehe

Sebelum korang nak tengok, mesti nak tahu sinopsis nye kan.. korang bole le tengok di Blog Cikmot my frenz nie...sekadar nak tahu kan, yang lebih pasti korang p la tengok sendiri di pawagam yang berdekatan dgn anda... =)

Kalau sesiapa yang melihat cerita Nur Kasih the Series, pasti nak tahu kan tentang cerita Nur Kasih The Movie.. jangan lepaskan peluang utk melihat n mengtahui kisah percintaan, suka duka nur dalam crita tue..

p/s: aku belum tengok lagi cerita tue, sekadar baca sinopsis di Blog CikMot.. memang terbaik ler sinopsis crita dia..hehe..tahniah, cikmot...tabik springggg!!!!!


2 tinggal tapak tangan:

cikmOt said...

hahaha, p la nengok...baru puashati...kadang kan, kita baca sinopsis lagi meluap2 perasaan kita nak nengok...kan kan....hehehe

Masni Syafie said...

ituler cikmot...nak p tgk tapi anak2 xde sape jaga...huhu..tgk publisiti iklan, uiihh gempak giler..

baca sinopsis pun dah best, tgk lg le best..hehe..

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha