Monday, May 23, 2011

Gara-gara kerana student/post doc oversea nak datang, kami kena berkursus bahasa

 Selamat petang semua. Untuk pengetahuan korang, tengahari tadi aku ade Class Bahasa Inggeris bersama dengan penyelidik, PM Dr Zurina. dia lah teacher pertama kami.hehe..

She is my teacher, Dr Zurina. She is very cool person n nice. Always Smile =) 
Dr Zurina, say Hi!! to my frend out there...^^

Jabatan aku menganjurkan kursus bahasa nie, bukan le ape kan..aku n kami as a staf communicate dgn student2 n post doc from oversea. So,kitorang berkursus dari status pegawai hingga lah pembantu am pejabat..hebatkan...hehe. Siap ade test lagi tau..mcm amik exam plk..hehe

 Ini lah student yang nakal n wanted in the class..haha..org mengajar, aku amik pic plk..haha
lastly, kami dipanggil nama utk speaking about something in our head. apalagi, story about my new home ler...

 Sebelum amik pekse nie...hehe..sempat berposing lagi tue with my frend.. Otak kami nie gila2 sikit..haha.. Markah peksa xtau dpt berapa..hehe

Inilah assignment yang diberikan..huhu.. Baca jangan xbaca...nanti kena present in front..huhu
Teacher, we don't wantt..!!! wat want we present..huhu

Semoga berjaya, Masni... Chaiiyokk!!!



1 tinggal tapak tangan:

mama shifa said...

ayunyer

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha