Monday, May 16, 2011

Reka Bentuk Rumah baru aku...teres 2 tingkat

Seperti yang aku war-war kan. aku pun dah berpindah barang ke rumah baru aku. Memandangkan aku belum wat ape2 lagi dengan rumah baru aku nie, seperti bacaan doa n bacaan Surah Yassin, so aku xpindah lagi ler..hehe. sejak dua menjak nie, aku cbuk ckit dengan nak berkemas rumah baru..fuhh!!! sangat memenatkan badan aku n my love.. termasuk la anak sulong aku tue, menyibuk nak itot jer.


Inilah rumahku syurgaku dari pandangan hadapan.. sebenarnyer, laman nie dah siap di basuh n dibersihkan. aku lupa nak snap pic. Inilah yang ade bole korang tengok n dah boleh bayang kan bentuk umah aku camner kan..hehe..

Buat masa nie, laman aktiviti riadah aku tak tengok lagi.. klu ade masa, bole ler usha2 kat Sungai Buloh..Kat sana banyak kedai2 pokok bunga dengan harga berpatutan.. jumpa lagi..Muaahh!!

p/s: banyak nyer duit nak beli barang tue, barang nie...huhu..sedekah ckit..hehehe..



6 tinggal tapak tangan:

IdaShazana said...

seronok kan dapat tinggal kat rumah sendiri

syaz@rozelt said...

best nye dah beli rumah..nak jugak..hehe

Masni Syafie said...

Alhamdulillah...berkat usaha n sabar, dapat memiliki impiana sendiri..

pasni bole beli brg macam2 utk hiasan umah plak..hehe..

jemput le dtg klu tahu umah saye.. tq =)

ieda said...

cantiknya umah masni .. bila akak nak dpt nie .. tapi umah akak bukan lah 2 tingkat huhuh

kakyon said...

selamat berpindah kerumah baru. lepas ni seronok pulak nak menghiaskan..

Lissa said...

haaa..jgn lupa jemput makcik utk design kat dlm rumah ko...heeeee

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha