Monday, May 30, 2011

Hari gunting rambut sedunia...Hahaha..kecuali aku jer..

Hari ahad baru2 nie ( semalam ler..hehe)

My love aku balik dari out-station
So aku amik kat Shah Alam around kul 330 ptg

pastu, aku n family kuar ke Plaza Alam Sentral
utk makan n mencuci mate sebentar

Sebelum nak balik
Kami ade lalu kat kedai gunting rambut mamak
ground floor tempat parking kereta bawah tanah

hehehe..
aku pun terdetik nak suroh somi n anak2 gunting rambut
eyerla...masing2 dah rambut panjang kan
anak2 aku pun nak masuk school
mestilah nak kemas2 kan

inilah jadinyer...haha
( jahatnye aku nie...hehe..)

Giliran pertama : mestilah somi aku dulu
kedua : abang Mu'az
ketiga : paling kesian...haha.. Salman


Anak pertama aku nie, Mu'az baik ajer.. mula2 xnak.. tapi alhamdulillah
mu'az mendengar kate.. sekejap jer gunting rambut dia.. just
adjust kat bawah n hujung rambut bagi nampak kemas ckit
suroh ditunduk, ditunduknya.. okey mengikut arahan..hehe


Part nie, paling ksian pun ade kat anak no2 aku ni..Salman, 
berumur 8bln pertama kali gunting rambut selepas
lahir masa cukur rambut
masa baby2 dulu, dia xreti bahasa lagi
skrg dia dah pandai dah..hehe

konon2 tersenyum dia xkena gunting rambut ler
hehe..at last kena jgk sayang ibu nie..haha..
jahat kan aku nie...sian anak ibu..huhu
sampai nangis2...huhu.. meronta2 xnak

biler dah abis, ok jer
masuk dalam kete terus tido..hehe
Comel kan anak ibu.. dah ringan cikit kepalanye
sempat ler dapat rambut baru masa raya nanti..hehe

p/s: somi aku mendengar kate, senang jer nak soruh.. kalau aku gunting rambut somi aku, aku botak jer terus...hahaha..!!! lagi bertambah comel...kihkihkih!!!



1 tinggal tapak tangan:

Citrus azwa said...

ciannya kat si aman tu..nangisshhh..huhu..sabao ye aman..t aunti lang dtg ye...jmpa aman..rindu kat aman..;)

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha