Monday, May 23, 2011

Persona Trading - My First Contest

Assalam... Selamat pagi

Area Shah Alam n Klang, cuaca hujan n sejuk jer. Berhati-hati di jalan raya dan di mana jua anda berada.

Terima kasih sy dedicated pd Abg Bill owner blog Pesona Trading dan juga Cik Lulu ats jmputan anda 2 join diz contest.hehe..this is my first time nak join contest..hehe. harap2 dapat ler adiah..




Syarat2 penyertaan:
1) Letakkan header di atas dalam entry anda.
2) Mestilah menjadi follower PERSONA TRADING.
Jawapan : Selepas 5pm, baru saya bole follow.hehe.bcoz my server kena block until 5pm.
3) Buat entry mengenai contest ini dengan menjawab soalan2 berikut:

a) Pernahkah anda dengar dan menggunakan produk Imtiyaaz?
Jawapan: Pernah dengar tapi belum berkesempatan nak beli..hehe (",)
b) Adakah anda menggunakan penapis air di rumah?
Jika ya, jenama apa?
Jawapan:Tidak pernah guna,masih mencari..hehe ^=^
c) Jika anda mengetahui tentang kebaikan penapis air untuk
keluarga anda dan kami pula menawarkan penapis air
dengan harga promosi, adakah anda berminat untuk membelinya?
Jawapan:InsyaAllah,bolehhhh...=)
4) Tag kan pada 2 orang dan pastikan mereka tahu mereka telah di tag.
Jawapan: Aku nak kawan maya ku..hehe Nana, Cikmot, dan Ibu Hadif

5) Tinggalkan link entry anda di kotak komen ye.
6) Contest bermula dari 23 Mei - 30 Jun 2011.
  • Contest ini dilakukan secara online dan offline. Online adalah melalui blog PERSONA TRADING dan offline dilakukan di booth kami di Econsave Bangi, Jalan Reko.
  • Pemenang akan dipilih 2 orang dari online dan 2 orang dari offline.
Jon kita intai Hadiah yang menarik untuk dimenangi...^^

HADIAH PERTAMA
Penapis Air Imtiyaaz SE bernilai RM598.00


HADIAH KEDUA
Imtiyaaz Termos Alkali bernilai RM298.00


HADIAH KETIGA
Raudhah de' Foot Patch(20 keping) RM65.00


HADIAH KEEMPAT
Raja Detox(10 keping) RM25.00

Best kan adiah dia nak bagi...hehe



2 tinggal tapak tangan:

Nana said...

hehe tq sudi tag
harus join ni

♥Putri ilyanie♥ said...
This comment has been removed by the author.

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha