Monday, May 30, 2011

Pakaian Muslimah - X10der - Baru aku tahu..hehe!!!

Sedes kan...huhu.. aku baru tahu ade pakaian muslimah selain dari pakaian labuh yang terkini di pasaran..hehe. Sekurang2nye pakaian kecik n berlengan pendek bole dilabuhkan n menutup aurat tangan..hehe.. bole cube cegini..hehe..Rasa2 nye dapat lepas x dari pegawai kastam aku nie...hehe..(suami aku ler..kalau dia luluskan, kiranya bole lah aku beli..kalau x, tengok gambar jer la..hehe..harap2 my love aku baca..) 

Kelebihan X10der yang aku nampak :

  1. Menggantikan inner/cardigan yang selalu aku pakai..kadang2 panas la jgk..hehe..mane tahu pasni pakai x10der bole lah mengurangkan kepanasan yang sedia panas suhu luar..hehe
  2. Menampilkan pakaian aku yang pendek nampak trendy n muda..hehe..selalunye pakaian dalam rumah jer sebab tak lepas dgn pegawai kastam aku..hehe
  3. Dapat melabuhkan pakaian yang pendek n melepasi punggung...Menutup aurat lengan..
  4. Memudahkan ibu2 yang menyusu... bole melindungi perot ibu2 yang menyusui anak2 di public.. xperlu lah nak menyelak baju labuh aku n menyukarkan aku jer
  5. Harga berpatutan..hehe..
Marilah kite tgk pic n korang klik ler Link di bawah kalau korang berminat nak mengetahui tentang x10der lebih lanjut....Jom layan mate dgn bakal pakaian baru aku..hehe.. InsyaAllah










p/s : kalau aku pakai x10der camner la rupa nyer..hehe




1 tinggal tapak tangan:

Citrus azwa said...

laaa...bru tahu ke pn masni...dh lma dh ada dipsaran...:)tp t order skali ngn aku ye..;)

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha