Wednesday, November 27, 2013

Mamee Chef 4 bundle rm10? woww...!!!


Woww..!!! Meeeeleeeetopp..!!!

Sesiapa yang tegar dengan Mamee Chef ni...boleh la terjah kat Groupon.com....

sesiapa jugak yang teringin nak beli buat stok untuk tahun depan...in-case saper yang suka berjaga lewat malam, xtahu nak makan ape...yang mudah, senang dan murah sekarang...Klik jer Groupon di atas...

Deal hanya ade 3 hari jer lagi...hehiiiii

Klik :

ade 3 jenis :
Spicy chicken shitake
Curry laksa
Creamy Tom Yam

Aku pun terjebak jugak...in case kelaparan waktu malam atau malas nak cook...Mamee Chef ni la akan menyelamat keadaan...tapi tak elok jugak untuk kesihatan jika diamalkan selalu...ermm...jika masak maggi nih aku selalu kurangkan perasa dia...nanti tak cukup umur lagi kepala dah botak...hahahaha...pastu masak dengan bahan campuran seperti ayam,daging, fishball dan sayur-sayuran...

Ok...dah lunch hour la....hiii
selamat menjamu selera bersama Mamee Chef (",)v






6 tinggal tapak tangan:

Nurzakiah Hanum said...

best ke

Normi Nieza said...

murah tu..:)

Nieyxzha Hassan said...

Tq sharing info ni...murah tu..ngeee

puteri kasih said...

puteri pun suka makan mamee chef ni..tapi selalunya tambah ngan lebih bahan-bahan lain untuk lebih menyihatkan..hehehe

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Tak pernah try brand nie lg masni.. sedap ek?? Nk beli jugak la..:p

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ermmm xpenah cuba meggi nie..

padahal selalu je terliur kalo nengok dalam iklan tv tu kan.. haha

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha