Tuesday, November 12, 2013

Pestime nih....terima kasih banyok2 deh..


Alhamdulillah...
Terima kasih Nuffnang.com


Dah lama aku menanti CPUV ni dari Nuffnang...Akhirnya penantian aku berbaloi-baloi...hihihi...CPUV yang pertama yang aku terima...orang lain dah lebih daripada aku kan...hihi..walaupun satu shj tapi aku seronok bangat...hahaha (",)

Nie pun aku baru sedar 8hb aritu...hihi..harap2 iklan nie dapat bertahan lama di blog aku...supaya bagi semangat kat aku lagi mencapai cita2 yg seterusnya...hahaha..mestilah nak kumpul duit byk2 nak beli HP iPhone...kihkihkih....xtahu la CPUV yang keberapa dapat tebus hp..hahahaha..macam kelakar jerr....

terima kasih kawan2 sekalian ingin membaca dan berkongsi kegembiraan bersama-sama...hehehehe..

thanks again Nuffnang.....



7 tinggal tapak tangan:

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Alhamdulillah rezeki.. tahniah masni.. =D

huny madu said...

Tahniah.. moga makin murah rezeki :)

Cinta Cinta said...

tahniah... rasa seronokkan..

Rinna said...

Alhamdullillah rezeki tuh.. nanti byk laa lagi masuk tu

Nurulhuda Abdul Latip said...

Takpe ada satu pun kena rajin update blog yea..

Normi Nieza said...

tahniah..:)

yatd said...

best2 dpt duit extra ni...
kalu nak buat bisnes online blh la ke blog saya...

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha