Wednesday, April 27, 2011

aku baru tahu, blog aku xdapat buka tadi disebabkan virus.. check cepat!!!

hai, selamat petang

aku xtahu tiba2 umah aku diserang virus...huhu..selama 1 jam xdapat nak jengah umah aku nih
aku hingatkan, d latest yang menyebabkan virus, bcoz aku ade upload pic dr google

aku baru dapat tahu dari blog Miss Tira nie..bagus info nye.

aku cepat2 check status rumah aku..mesti ar aku sayang pada umah aku nih..huhu..aku dapati umah aku dah selamat dari serangan makhluk perosak tue... Alhamdulillah. ini buktinye. korang bole la masuk blog aku bile2 masa sahaja tanpa perlu membunyikan loceng. just tinggalkan jejak korang jer..hehe


korang check la cepat..!!!

2 tinggal tapak tangan:

seminggu sekali said...

dulu blog lama saya pernah kena malware ni. kena jangkit dari geng blogger.

kalau sudi,singgah lah ke blog baru saya :)

terima kasih.

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

salam... mintak izin nak link entry pd post ni :)

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha