Monday, April 4, 2011

Kedai Dobi at Mr Dhobi, Sek 3 Shah Alam

Hai for olls… dah lame aku x meng update blog aku nie…huhuhu… 
dah bersawang mawang aku tgk… asik yang sama jerk…
 hari2 aku membelek-belek blog aku ni….hehehe…
( mcm la blog aku nie sebuah buku yg boleh dibelek2…kahkahkah!!!!...) 
tetapi x jgk nak menaip blog nie…

Dolu-dolu prinsip konon2 nye… nk jadikan blog nie as my daily diari…but hampeh…hahaha. 
Aku perlukan sokongan dr pelbagai pihak…
sape lg klu korang yg membaca blog aku nih….

Actually, aku just nak bgtau kat korang semua la….
Sekarang nie aku dah buka perniagaan bersama2 gn my hubby…
dah lame dah tapi x ler lame sgt...hehe…middle March 2011…
aku dah jd 'mem' besar la konon walaupun xbesar mana pun..kahkahkah!!!! 
at least we have an income to generate side income…
eyerla… byk mende nk buat n simpanan… 
anak aku dah bertambah dari sorang ke berdua…so kena la spend money to my sons…
tambahan pula rumah baru aku dah siap... 
perlu lah renovate kan...
so kena la berpikir utk masa depan..hehe

Walaupun pada awalnye belum d ketahui org ramai…. 
Tetapi berkat usaha, doa n tawakal pada Allah…
Alhamdulillah my bisnes ok n makin d ketahui…

Ini adalah serba sedikit tentang my bisnes….
Korang describe la sendiri yer…n pk2 la ape yg patut dibuat…hehehe

My Bisnes  : Mr Dhobi Enterprise

Lokasi        : Wisma Mais, Sek 3 SHAH ALAM, SELANGOR

Search Facebook : Mr Dhobi  ( u olls kalau sudi like2 la yer…hehehe)


maaf laaa...hehehe...since sign board belum siap lagi...hehehe..so guna banner je la dulu...kihkihkih..

p/s: aku bkn nye pemalas, tapi aku pun hantar la jgk pakaian aku kat sini...hahaha..manfaatkan kedai yg ada..hehe

2 tinggal tapak tangan:

zaf-neza said...

wah dh ada business sendiri ke..bestnya..all the best cik mas..

Cik Masni Soberi said...

thanks neza...doakan perniagaan kami berjaya...dah terlaksana satu impian utk buka kedai dobi...hehehe

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha