Friday, April 22, 2011

Dapur..Ohh..Dapur.. ape pilihan aku?

Alahai ( mcm mengeluh jer...)
nak masuk umah baru pun macam2 hal nak pk...huhu..
klu ade budget semuanye bole jadi kan. 
bile dengar je nak masuk umah baru
mestilah smua bende kena baru.
so, design yang aku pilih ialah...
" Moden Kontemporari "
ok x? hehehe

Dalam pemilihan ubah suai umah baru aku nie, 
aku lebih suke deco sendiri. search google..
no idea but still have a idea to make it..haha

skrg bab aku nak wat dapur baru. 
aku dah jumpe ape pattern yang aku nak
Now, i have 2 design dapur yang aku suka
but i dont know which is it

see the pic n u olls help me
which d best from ur eyes..hehehe
sebenarnye aku ade pilihan dah..haha
sjeje nak tya korang..mate korang same mcm aku x? hehehe

 Pilihan 1 

Pilihan 2 

u olls dah tgk kan.. then help me plz.. thanks


7 tinggal tapak tangan:

nanonano said...

pilihan 1 lg smart kot :)

sharEna said...

vote for number 2 =)

Masni Syafie said...

thank you u olls... take note =)

LuN@_aiDi said...

salam dr AnZac..
sy vote for dapur no 2, just pandangan dr sy wat ler partition untuk letak petiais sekali.^^ hihi

btw sy dh folo=) nnt jejak km lg di Nzealand^^
http://kisahkami83.blogspot.com

AMIE ABDULLAH said...

i think no 2..simple but nice:)

Misz Muffin said...

no 2... =) hehe

Masni Syafie said...

thanks u olls... so, mate saya xsilap la..mate i sama dgn u olls..

muah..!!!!

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha