Tuesday, April 5, 2011

Dapat adiah from my love

Hai.. aku just nak berkongsi kegemberiaan bersama korang tau… Actually aku nak bgtau jerk yang aku dapat adiah jam tangan jenama GUESS from my husband… thanks my Love, Muahh!!! 

So surprise yang tidak dijangka akan dapat present…hehehe… sonok sbb dah lame tak dapat adiah… bile terima adiah tue n  open it, memang sgt sonok… mesti korang pun sama, dapat adiah dari orang yang tersayang kannn…



Jam tangan nie, kadang2 jer aku pakai…coz sbb sayang sgt…takot tercalar….hahahaha..kononnn…hehehe. sememangnye aku amat menghargai masa.. dats y mu love belikan utk aku…kihkih… 

c next entry....tadaaaa.... selamat menjamu selera time lunch nie...myb aku lunch d kamar keje aku jgk kot...hehehe

5 tinggal tapak tangan:

arina soberi said...

wahhh... jam bru cek oi.. guess 2,wahhh... pinjam2.. adik bradik.. =)hahhahah... =)

Cik Masni Soberi said...

heheheh...no pinjam2 tau... sdn bhd..

arina soberi said...

ok..!! buah ati bgi kn,ahak33..

arina soberi said...

knapa nmpak tngn dh gemuk..!!! berat dh meningkat ka..?? bka 2 3x bwu prasann..!! =)

Cik Masni Soberi said...

hehehe...hg perasan ker...hahah..hg rasa2 aku maintain ke dah meningkat? hehehe... kantoi sudah

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha