Thursday, April 28, 2011

betul ker pasni blogger team akan delete sape yg xde akaun Gmail?





Selamat pagi..

Pagi tadi, aku ade blogwalking kat blog nieyxzha  tentang berita tue..

Betul ker blogger team akan delete blog mane yang x log in guna email Gmail? aku dah ler xlogin guna Gmail...huhu.. mcm byk keje plk nak wat...

selamatkan rumah maya aku nie... ='(


4 tinggal tapak tangan:

cikmOt said...

betul la tu kut...tapi saya tak amik port pung...

Masni Syafie said...

ohh..eyerke? cikmot dah ade akaun gmail kut...heheh..

seminggu sekali said...

alamak. saya sign up dgn yahoo. mcm mana ni?

LuN@_aiDi said...

Ari tuh pn ader org ckp cm2 gak,sekali dak2 tuh tukar kpd gmail langsung blog derang hilang.. kecoh kejap kt SB r2..

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha