Tuesday, April 26, 2011

iklan nuffnang xkuar d destop aku...TOLONG aku weeiii..sape yang teror ict?

hai...selamat tghari semua...kuar makan lunch  x?

aku baru nak pk nak kuar makan lunch ke tidak?hehe.. aku baru balik ke meja aku nih. xsempat nak tour blog korang semua

sebenarnye aku dlm dilema nih. kenapa iklan nuffnang xkuar di blog aku? klau aku p blog2 lain pun sama jgk..iklan nuffnang xkuar. xdapat aku nak klik utk korang...huhu..sape2 yang klik aku, i say thank you very much...muahh..!!!

aku g servey kat pc org lain. nak tahu ape masalah aku. rupa2nye iklan nuffnang kuar.

aku dah download, Flash Player, install n run..but xkuar jgk. myb my pc problem kot.. ntah2  perlu format x? orang comel, cute warna oren pun xkuar jgk...huhu

help me somebody whose know my problema...huhuhu.. ='( aku nak jgk klik iklan nuffnang korang jgk

korang nampak iklan nuffnang kat blog aku x? n org comel sbelah blog aku?





2 tinggal tapak tangan:

cikmOt said...

ada jek iklan nuff kat atas tu...
maybe pc mas yang tak leh view...so dont worry la...

Masni Syafie said...

uyerla, kat pc saye agak nyer..

thanks cikmot

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha