Wednesday, July 13, 2011

Agak peribadi sikit...tapi nak bagitahu jugak

Hai,selamat petang peeps...bloggers

Petang nie, arini ini, masa ini, minit ini, saat ini....semuanya tentang masa ini...kihkihkih..." MASA ITU EMASssss...niiiii...." hehehe.. sebut namaku panjang2 okey.. (*_^)

xder citer aper pun yang penting sangat...tapi nak berkongsi jugak dengan korang...kaum hawa jer la...Kaum adam jangan la baca...tapi kalau kaum adam nak baca jugak, baca jer la...aku xkisah janji korang faham and duduk diam2 tutup mulut tanpa kata2...hahaha

kaum Hawa, agak peribadi cikit citer aku nie...

tahu x? aku dah lewat "ABC"...huhuhu...'Allah Bagi Cuti' tiap2 bulan pada kaum Hawa..aku dah terlajak bendera merah dah nie, around 1 bulan 1/2 kot...dah check masa 1 bulan tapi negetive jer...

Nak gembira ker nak sedih?

Kalau Allah nak bagi, aku bersyukur dan terima seadanyer

Aku bersedia Bertarung sekali lagi...!!!! hehehehe

semangat jer aku...nak check ke x korang? (*_*)

notajari: semalam teringin nak makan Twities perisa Tomato, tapi dah makan megi assam laksa dah...sedapppp...!!!

8 tinggal tapak tangan:

sha a.s said...

haa...preggy kot? mumgkin awal² ni x leh detect lg hormon tu...xpe, sha doakan yg terbaik...

andai kata ade rezeki, alhamdulillah :)

kalau xde, redha saje ok...

doakan sha jugak ya....

H.J said...

bahaya ni

kakchik@ella said...

andai medical check up nnt positif, kakchik nak ucapkan tahniah kat adik.

Gieyana said...

heheh..check lah..mn tau rezeki kan..:)

ieda said...

cek sepital dikk .. jgn biar lama2 .. nanti risau jadi lain lak kan .. kalau betul2 preggy alhamdululillah ... :)

cikmOt said...

cek la cek la...hehehe

juliaakmal said...

pegila chek...mana tau ada isi..alhamdulillah......

Masni Syafie said...

saye gementar and takut la nak check. sy dtg abc sekali jer pastu xdtg dah...huhu..tatottt....

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha