Monday, July 11, 2011

Orang lain sibuk2 nak BERSIH...aku pun kena BERSIH jugak... nasib badan!!

hai, selamat pagi my bloggers/readers  frends

arini nie...pagi nie...aku nak update yang lepas2 jer...coz aku xsempat n nak jenguk blog aku selama 2 hari yang lalu... Aku sibuk memBERSIHkan diri aku n family di tempat tinggi... Tinggalkan orang2 di bawah sana untuk memBERSIHkan diri mereka sendiri... (*_^)v

Hari jumaat yang lalu, orang lain sibuk2 nak BERSIH sana, BERSIH sini...Aku pun balik rumah BERSIH jugak. yang aku tahu BERSIH tue hanya untuk rumah aku ajer..hehehe..Xder di tempat lain, okey.

bermula lah aktiviti memBERSIH rumah aku yang tidak berapa nak 'BERSIH'... Dah lame aku xupdate tentang umah baru aku nie. hampir 2bulan kot kami sekuarge pindah rumah di Meru nih.

Layan gambar BERSIH aku laaaa....hehe (^_^)






Dinding umah aku BERSIH x? hehe


Ini Kabinet tambahan aku, nasib baik matching dengan kichen kabinet aku..hehehe



Motip keBERSIHan rumah aku nie ialah ade orang nak datang umah aku malam tue..huhu.. Aku pun kena la jugak sibuk program BERSIH aku nih... 

hampir 20 orang kot nak datang umah aku... Lawatan rumah pertamaku..hehe (*_^)v

pasni, aku update masakan aku kat derang pulak...hahaha

4 tinggal tapak tangan:

Citrus Azwa said...

bersih2...sgt bersih...hihi...=) hj othman & fam dtg mlwat ek..

sha a.s said...

cantek je rumah...bersih sgt!

alinac lover said...

hehhe siyes bersih~

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe pun buat operasi bersih kak...cantk rumah akak..simple,kemas,teratur dan pilihan warna yang menarik

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha