Friday, July 1, 2011

Awal pagi Jumaat dah merempit satu kampus, cari pasal...

Hai, selamat tengahari (^_^)

Sekarang baru boleh update blog entry terbaru...hehehe..
sebelum aku kuar merempit dalam kawasan kampus cari pasal...hehee.. 
Publish dulu tentang ilmu agama cikit..hehe

Pastu kuar merempit naik moto kawannnn....hehe
kereta xsempat nak kicknap

Broommm...brommmmm....
press minyak sikit...hehe
Dasyatnyer..hehe kawan2 aku yang lain
xpercaya yang aku bole merempit
hehe..diorang ingat muka aku ayu jer
tapi ganasssss....ZZAaaasssss!!!! hehe (^_^)v

pagi tadi aktiviti aku amat seronok tau
aku dapat blogwalking blog kawan2 baru
kalau korang nampak ayat nie

MasniSyafie : Singgah pagi di sini =) folow2
**
( Maksud aku : aku ade kat sini waktu pagi..hehe... ade yang dah folow. and ade yang x folow2 lagi...)
yang bestnye, server aku xblok folow2..so aku bole folow2 korang arini...sebelum nie aku xbole folow2 after 5pm baru server aku x blok...bole aku reply n folow diorang balik....hehehe)

Masnisyafie : singgah sini =)
**
(maksud aku : aku datang kat blog korang n singgah2...(*_*) kadang2 aku folow jgk..hehe..jangan riso yer...hehe.. adakah ini satu jaminan dari aku? oppsss!!! pastikan...hehe

MasniSyafie : i folow u, folow me back =) tq
**
(maksud aku : korang paham2 je la...hehe.. gaya bahasa macam iklan librease okey..hehe)

memang best tanpa melakukan kerja ape2 pun
tapi aku still dengan tugas hakiki aku okey
hehehe... (*_^)v

salam jumaat




4 tinggal tapak tangan:

wardah said...

yahh..follow memolow..anda adalah follower saya yg ke 1oo..tQ yah!

emydiaz3 said...

wah..rempit..chaiyok..

Zackey @ Unic Skate said...

Jalan dulu..nanti saya follow :)

Syuxer said...

hahaha..merempit adalah satu keperluan asas untuk release stress heehhe..best bila blogwalking..boleh jumpa macam2 ragam manusia hehh

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha