Thursday, July 14, 2011

Khamis is a Thursday... Right ??


selamat pagi... (*_^) tidur nyenyak x malam tadi? hehe

Malaysia kalah 0-4 dengan Arsenal - Perlawanan persahabatan
xper...Malaysia bole belajar lagi dari kesilapan dan maju ke hadapan okey

Today, i want to finish my assignment that has been given by teacher English class last week..Konon2 ari kamis adalah ari berspeaking bersama staf2 di sini... kalau speaking BM, denda rm0.20...teringat masa belajar dulu, sanggup aku xspeaking takot kena bayar denda kat class...masa tue, duit pun xberapa nak ade kat tangan, dalam bank banyak ler...hehehe

Sekarang pun kena bayar jugak ker?? aduhhhh...lebih baik aku melarikan diri jer daripada aku diam seperti dolu...hahaha... petang nie we olls kena submit assignment. task dier, story ur working enviroment area what are u doing everyday.... Xkan aku nak tulis " ari2 aku menulis journal and publish in my Blog?? Demmm!!! penapar sebijik hinggap di pipi merah ku....hahaha

okeyla...xsempat nak blogwalking pagi nie, nak siapkan keje tugasan yang diberikan..

notajari: minggu depan ade kursus kat PD, kena wat persembahan sketsa dalam BI..berlakon Charlie Angel's..hopefully i can..hehe..petang nie ade reheasel...takot jugak...huhu


3 tinggal tapak tangan:

sha a.s said...

sama mcm zaman sha skolah dulu...tp hari rabu la kena speaking...kalau x, kena denda ikut sukati teacher la.....eheh

Hans said...

malaysia kena goreng 4 gol semalam
wah
charlie angle?
cool

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/review-filem-harry-potter-and-deathly.html

Nur Hawa Mohd Zin said...

hehehe...ni boleh kena denda menaip dalam BM ni...

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha