Monday, July 4, 2011

Baru aku tahu nie sedap...hehe

baru aku tahu
makanan nie sungguh sedap..huhuhu



sebelum nie aku ader order
maklum la second time bagi aku nak makan order nie
hehehe...first time aku order tempat lain
xmenjadi pun...xtahu nak order camner
and worker yang aku beli tue xbyk bagi explaination
pada aku yang xtahu apa2 nak order camner
last sekali kena rm20++ without air okey
xberbaloi-baloi kan
set mind makanan nie xsodap bagi aku

tapi arini my frends ajak aku lagi
and nak ajar aku cara nak order cmner
rupa2nyer Makanan nie memang sedap tau

kena ikut hari tau
hari nie monday 
so menu dia BMT Italian
harga asal rm 12.50..
tetapi bile kite ikut hari menu yg ditetapkan
memang berbaloi2 - rm 10 + air ( 6 pilihan bole pilih)
adds on berlebihan pun okey



ini dia menu mengikut hari
macam pizza jgk..hehe


selamat menjamu selera (*_*)v

3 tinggal tapak tangan:

man said...

belum cuba lagi...

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak pernah cube lagi..bak kata en hubby yang bukan pemakan sayur...Subway ni sesuai utk mreka yang gemarkan sayur..hehe..oleh kerana dia tak makan jadi tak pernah nak ke sini..hehe

sue suriza said...

nak makan juga tp kat jay bee x de subway nie..kalo nak pergi singapore..huhuu

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha