Friday, July 15, 2011

Jom cek senarai blog aktif di Malaysia...

Semasa aku blogwalking di setiap genap bloggers, 
aku ade singgah di Razis Blog... 10,000 senarai blogger Malaysia ( update )...
aku macam terpanggil-panggil utk menekan Ctrl+F
nak tahu kedudukan senarai blog aku di Malaysia kini..hehehe

Rupa-rupanyer blog aku jugak tersenarai...aku ingatkan blog aku no ke berapa puluh ribu riban punyer...hahaha.. Rupa2nya okey jugak no tue..hehe

Kredit to : Blog Razis

No. 274...kira okey la tue kan.. xseperti yang aku sangkakan...hehe..Korang mesti dah cubakan..kepada yang belum cuba, cuba jer la..xkena bayar pun..hehehe

Kalau dah cuba, bgtau la kat aku...bole kite berkongsi bersama2 (*_^)v

8 tinggal tapak tangan:

rasta said...

tahniah dari rasta..
em.....
ape pun happy blogging and smile always....
rasta tak tersenarai .....coz rasta tak join....

ir yien 9897 said...

wah best nyer.. senarai yg mengembira kan..
yesss..yien takda dlm senarai..huhu
hmmmmmmm

NM02 said...

tak boleh nak cek. opis block benda2 cenggini.. huh!

NM02 said...

jap jap jap...




tak sudi ke follow kita balik?
hehehe

Diana @ bilakukatacinta said...

salam kenal...hehe..ade jugak terselit2 ek? kite tak lah...baru lg

Fadilah R. said...

wah tersenarai. tak cek lagi blog kite. tp mcm xde kot.

Razis said...

dtg jenguk sebab ade referral dr blog ini...jemput kawan2 anta link blog yer. Anta link dikomen dah kira joinla tu. kalau tak kena tunggu sy terjah 1 per 1 la...

Kobis comel said...

http://shafidotdot.blogspot.com jom support

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha