Friday, July 8, 2011

Jom..jom..!!! Buy 1 free 1...hurryyyy..!!!!



Salam Jumaat... (*_^)v dah mandi pagi belum...hehehe

ape kabar? rindu rasanya biler xonline.. Baru 1hari missing my blog..huhu.. semalam aku xder di konti siaran nie. aku kuar dating dengan boyfrend semata2 nak privacy date without our kids..hehe..bukan aper pun, just nak nak tgk citer Transformers jer pun.. Aku ketinggalan sikit nak tgk sbb maklum lah bz sikit dengan kehidupan dunia nie..hehe..aku p tgk kat 'Wangsa Walk Mall'..best la jgk.. kalau mcm aku nie yang kaki window shopping, xbest la sgt sebab xbyk kedai kat dalam tue nak aku jejaki..huhu..

berbalik pada citer asal... (*_*) lupa daratan jap tadi..huhu..semangat nak citer tapi takot lari tajuk, baik aku sedarkan diri sebelum aku koma dengan citer di atas..haha

kepada sesiapa yang tegar dengan McD seperti aku especially 'Double Cheese Burger', nie dia aku ade dapat tawaran kupon di mana korang bole print out n show it at the Mcd Restaurant, okey...



Inilah kupon itu... Jangan lepaskan peluang 11 - 13 July 2011

tengok, kan aku dah bgtau, aku kan suka makan Mcd...abis dah ink n refill it, baru bole print..kalau x, alamat nyer xmakan la aku..heheheh..


selamat print the cupon okey.. (*_^)v

notajari : esok aku nak pegi bercuti di genting wif my family n stay at KL bukit bintang...tapi xbole nak redeem lagi kupon nie..huhuhu..baru nak semangat n jimat kos...hehee




3 tinggal tapak tangan:

sha a.s said...

tq kak...bestnye nk g genting...sha last year pegi pehtu x pegi dah smpi hr ni.....

kalau blh pakai kupon tu mesti jimat...kt genting pn makan agak mahal...

~Sya~ said...

dtg sini print kupon...thanks

Salwa said...

wah.tetibe dapat kupon.suke2.

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha