Wednesday, June 12, 2013

EZ Dhobi : Sabun Pencuci Pakaian BUMIPUTERA



EZ Dhobi : Fabric Detergent



RM 35.00/10L
RM 10.00 / 2L

WANGI + JIMAT + BERSIH


Hanya boleh membuat pembelian di Kedai Dobi kami sahaja:

Cuci Qaseh Laundry,
no 14, Wisma Mais, sek3 Shah Alam..
(bangunan belakang McD seksyen 3)

CEPAT..CEPAT..CEPAT...
HOT SELLING nih...

CALL/MSG :
012-3399743 (en Mohd Syafie Othman)
012-4325096 (pn Cik Masni Soberi)

AVAILABLE : BLUE (blue ocean)
PINK ( pink floral)


JUSTIFIKASI / KEGUNAAN:


Diuji sesuai untuk pelbagai jenis fabrik.

Amat pekat,guna sedikit saja untuk mencuci, pakaian. Buih sederhana untuk
bilasan yang menjimatkan air dan tidak meninggalkan kesan tompokan (buih
kering.

Berkesan menanggalkan kotoran degil seperti minyak, makanan, lumpur dan
sebagainya.

Untuk kesan yang terbaik bagi pakaian yang sangat kotor calitkan sedikit sabun
cecair ini pada tempat yang terkena kotoran kemudian tambahkan lagi satu cup
ke dalam cucian.

Digunakan bagi keluarga yang ramai dan menjimatkan. Tahan lebih lama bergantung kepada penggunanya.

Klik Like & SHARE for your friends...


** Geng-geng putrajaya dan sewaktu tanahnya dengannya...jika korang berminat nak beli product aku nih..hehe..boleh la share2 dengan kawan...pastu aku p hantar sana dgn kuantiti yg byk pada korang...just set time hujung mggu utk aku deliver...Hari isnin-jumaat..aku keje mcm korang...haha..Boleh la kite mengeratkan lagi silaturahim sesama bloggers...hehe

Nie bisnes sampingan aku...Doakan product aku berjaya di pasaran luar setanding jenama2 yang terkenal...doakan aku smoga aku n my asben menjadi usahawan yang berjaya yer...In Shaa Allah...Ameen 

Thanks a lot frends bloggers...love you...

Klik n Share for ur frends out there... (",)v




8 tinggal tapak tangan:

syawalsimpsons said...

alahai sue berminat..kat opis sue ni ada jual..tapi 10Liter = 35engget...tapi ni rm28..murah la tu kan

Acik Erna said...

ada tak orang dok seremban nak beli..boleh acik tumpang beli

Acik Erna said...

ada tak orang dok seremban nak beli..boleh acik tumpang beli

QueeN TerataI said...

Dekat sgt dah kalo kat bangunan mais tu... kalo direct beli ke kedai punboleh kan? hehehe

Farah Waheda Wahid said...

wah menarik ni...boleh difikir2kan... he he he...thanks for sharing yer...

:: Cik Viva :: said...

ada jugak kawan jual..tapi mahal tu rm35 kot utk 10 liter tu..

Masni Syafie said...

kawan2...ini harga promosi shj bagi pembeliab di kedai kami sahaja...sambil2 tue promosi kan sekali kedai dobi kami...hehe

harga pasaran terkini rm 35.00

terima kasih

shahrin mohamad nazir said...

apakah ia berkesan pada baju2 pekerja2 industri

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha