Wednesday, June 12, 2013

Wordless Wednesday : Melaram...



Wordless Wednesday...
No word for today....hehehe


Motip pakai baju Melaka...???
comel tak 'kak ton'... (",)v

18 tinggal tapak tangan:

Zuraidah Butang said...

wah lame tak tgk org kawen pki baju traditional mcm ni..hehe

QueeN TerataI said...

hehehe comel2... warisan tradisional nie...

Citrus Azwa said...

mcm senget je yg kat kpala tu..hhihihi..badan pun senget..hihi

Farah Waheda Wahid said...

sekarang susah nak jumpa orang kahwin pakai baju ni... nice...sangat klasik...

Ratu Hatiku said...

comel..skrg org dah xnk pakai baju2 tradisional ni kan...

wawa syaida said...
This comment has been removed by the author.
wawa syaida said...

comel :)
dah lama xtengok pengantin pakai tradisional kan...pakai full songket pun dah jarang jumpa :)

PinKy MoMMa said...

sakit okeh sanggul lintang itu huhu..dah pakai dlu masa malam berinai..mcm nak tercabut rambut huhu

With Julia said...

Woooo lawa baju pengantin dari melaka...hehhe

fieda said...

comey...

Qhaifa Nur said...

singgah sini...

alahai comelnya...

Dkna Abza said...

nape pengantin pompuan duk sebelah kiri?

JunAina said...

Budak2 zaman sekarang ni lebih bercitarasa moden dari segi baju ni. Rasanya kena bagi nafas baru supaya tak terus ditelan zaman.

Anonymous said...

Knee-length boots: These classics are must-have you will discover
potentially woman. The 1460 have been an eight eyelet, cherry-red,
Napa leather-based design. You cannot find any doubt this assures
comfort and and additionally health on boots strongly.
Its every version is meant to finally fulfill diverse
benchmarks for you. http://familyovereverything.

com/activity/p/300428/

Syima ~Mama Kyra~ said...

Cantik...ni zmn2 kita dlu kan..now pgantin dah moden..pakai peplum border lace ;)

MaMa Rey said...

hehehe..comel..

cantik pakaian tradisional tu

dya bunga said...

Sekarang agak susah nak jumpa org pakai pakaian tradisional ni.

penyisir rambut said...

cantik baju..skrg ni sume nak pakai dress je...

award from my frendz

award from my frendz
thank you nieyxzha